close

Contact rapid

Firma care se ocupa de studiul acusticii, intocmire harti de zgomot si proiectarea acustica a incaperilor Sibiu

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Misiunea Acustic Expert

  Misiunea Acustic Expert

  Pentru a putea asigura parametrii acustici necesari conform destinatiei salii este imperios necesar sa apelati la un acustician cu experienta care stie sa identifice erorile acustice inca din faza de proiect si sa ofere solutiile optime atat din punct de vedere tehnic cat si economic.

  In cazul unitatilor industriale, in special in cazul intreprinderilor ce detin Autorizatia Integrata de Mediu, sau au demarat procedura de obtinere a acesteia, in majoritatea cazurilor este necesara realizarea si prezentarea catre ARPM a unui Studiu sau Audit de Zgomot.

  Realizarea acestor studii necesita atat experienta si cunostinte teoretice aprofundate cat si o dotare tehnica ce, de regula, nu este accesibila si/sau nu este eficient a fi achizitionata de catre un agent economic.

  Pentru a preveni aplicarea de penalitati de catre Autoritatile de Mediu, este recomandat sa apelati la un Expert Auditor acreditat de catre Ministerul Mediului pentru cerinta „Zgomot si Vibratii”.

  Evaluarea nivelurilor de zgomot in vederea evitarii, prevenirii sau reducerii efectelor daunatoare aferente expunerii populatiei la zgomot (inclusiv disconfort), este o obligatie a autoritatilor publice si a titularilor investitiilor.

  Conform legislatiei in vigoare (HG 674/2007 privind evaluarea si gestionarea zgomotului ambiant), aceste obligatii pot fi indeplinite prin:
  a) determinarea expunerii la zgomotul ambiant, prin realizarea cartarii zgomotului cu metodele de evaluare prevazute în prezenta hotarare;
  b) adoptarea, pe baza rezultatelor cartarii zgomotului, a planurilor de actiune pentru prevenirea si reducerea zgomotului ambiant, unde este cazul, in special acolo unde nivelurile de expunere pot cauza efecte daunatoare asupra sanatatii umane si pentru a mentine nivelurile zgomotului ambiant în situatia in care acestea nu depasesc valorile limita stabilite conform art. 6 alin. (3) lit. b).

  In acest sens, este necesar ca atat cartarea zgomotului cat mai ales elaborarea planurilor de actiune pentru prevenirea si reducerea zgomotului ambiant sa fie executate de catre persoane cu experienta practica in acest domeniu, ce dispun de atat de cunostintele cat si de dotarile software si hardware necesare.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.